joi, 10 august 2017

O mini - vacanță de bugetar!

Bugetarii se bucură de o mini-vacanță în perioada 12-15 august, în urma deciziei Executivului de a declara data de 14 august zi liberă care va fi recuperată, în regim de program normal, în data de 19 august sau prin prelungirea corespunzătoare a timpului de lucru până la data 25 august.
Dar asta nu este tot!
Un ordin al ministrului Finanțelor, Ionuț Mișa, publicat în Monitorul Oficial de miercuri, 10 august, stipulează că angajații a 20 de instituții publice își vor primi salariile joi și vineri (10 și 11 august) și nu săptămâna viitoare, așa cum era programat în mod normal.
Este vorba despre angajații Ministerelor: Apărării, Afacerilor Externe, Dezvoltării Regionale, Internelor, Muncii, Tineretului, Educației, Sănătății, Culturii, Cercetării și Românilor de Pretutindeni precum și angajații Agenției Naționale de Integritate, Casei Naționale de Asigurări de Sănătate și cei ai SRI, SIE, SPP și STS.
 În mod normal, toți acești angajați ar fi trebuit să primească salariile în data de 15 august. Autoritățile locale nu vor beneficia de ordinul ministrului.

Niciun comentariu: