vineri, 5 februarie 2021

Cum începem școala: roșu , galben sau verde!

Potrivit regulilor agreate de Ministerele Educației și al Sănătății, școala se desfășoară în fiecare scenariu astfel:
 Scenariul 1 - Participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învățământ, cu respectarea şi aplicare tuturor normelor de protecţie.
Incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate mai mică sau egală cu 1/1000 de locuitori.
 Iată localitățile din județul Botoșani care ar urma să înceapă școala pe “scenariul verde”: 
HUDESTI, BUCECEA, HLIPICENI,STAUCENI, MIHALASENI, POMIRLA, LEORDA, SENDRICENI, TRUSESTI, VARFU, CAMPULUI, VLASINESTI, ORAS, DARABANI, VORONA, DERSCA, ORAS, STEFANESTI, UNGURENI, DRAGUSENI, CALARASI, BROSCAUTI, CONCESTI, ROMANESTI, BLANDESTI, LUNCA, VACULEST, BRAESTI, CANDESTI, VORNICENI, CRISTESTI, RIPICENI, DOBARCENI, TUDORA, MIHAILENI, SANTA, MARE, UNTENI, FRUMUSICA, DINGENI, ALBESTI, PRAJENI, TODIRENI, AVRAMENI, ROMA, CORDARENI, DIMACHENI, GORBANESTI, LOZNA, MITOC, PALTINIS și RAUSENI. 

Scenariul 2: 
 a) Participarea zilnică, cu prezență fizică în unitățile de învățământ a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, a XIII-a, și a celor din anii terminali din învățământul profesional și postliceal, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor protecţie.
 b) Participarea zilnică, în sistem on line a elevilor din celelalte clase/ani de studiu Incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 1/1000 dar mai mică sau egală cu 3/1000 de locuitori.
 Iată localitățile din județul Botoșani care ar urma să înceapă școala pe “scenariul galben”: MUNICIPIUL BOTOSANI, MUNICIPIUL DOROHOI, RADAUTI-PRUT, ORAS, SAVENI, ADASENI, MIHAI, EMINESCU, GEORGE, ENESCU, BALUSENI, CORLATENI, HANESTI, STIUBIENI, RACHITI, SUHARAU, SULITA, DURNESTI, MANOLEASA, COPALAU, COTUSCA, HILISEU-HORIA, MILEANCA, VIISOARA, IBANESTI, CRISTINESTI și VLADENI.
 Scenariul 3:
 a) Participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar. 
b) Participarea zilnică, în sistem on line a elevilor din celelalte clase/ani de studiu. Incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 3/1.000 locuitori.
 Iată localitățile din județul Botoșani care ar urma să înceapă școala pe “scenariul roșu”: ORAS FLAMANZI, HAVIRNA, CORNI, NICSENI, COSULA și CURTESTI

Niciun comentariu: