luni, 27 iunie 2022

Eleve de nota 10!

 

Rezultatele examenului de Bacalaureat 2022 au fost publicate astăzi, 27 iunie, de Ministerul Educației.
 Potrivit datelor furnizate de Ministerul Educaţiei, în județul Botoșani 6 eleve au obținut media 10 la examenul de maturitate, 5 fiind absolvente ale Colegiului Național ”Mihai Eminescu” Botoșani, respectiv: Brumă Raluca Ștefania, Crețu Elena Cristiana, Culidiuc Maria, Iurea Andreea Irina și Iurea Mihaela Cezara, iar Horopciuc Veronica (din Mileanca) fiind absolventa Liceului “Dimitrie Cantemir” Darabani.
Rezultatele examenului de Bacalaureat 2022 au fost publicate astăzi, 27 iunie, de Ministerul Educației.
 Probele scrise ale examenului de Bacalaureat 2022 s-au încheiat săptămâna trecută, iar candidații află astăzi rezultatele și dacă au promovat. La fel ca la Evaluarea Națională, rezultatele elevilor au fost afișate cu anonimizarea numelui și a prenumelui. 
Lista cu rezultatele, publicată de fiecare școală în parte și pe site-ul Ministerului Educației, cuprinde: codul candidatului, unitatea de învățământ de proveniență, județul, promoția, forma de învățământ absolvită, specializarea, notele obținute la fiecare probă scrisă, media sau mențiunile „reușit”; „respins”; „neprezentat”; „eliminat din examen”, după caz. 
După afișarea rezultatelor, în aceeași zi, începând cu ora 12:00 și până la ora 18:00 se pot depune contestațiile.
 Acestea fie sunt depuse personal la unitatea unde a fost susținut examenul, fie se transmite prin email, la adresa special pusă la dispoziție în acest scop, în același interval de timp.

Niciun comentariu: