joi, 6 aprilie 2023

Se închid școlile!

 

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) a adoptat o decizie prin care mâine, 6 aprilie 2023 toate unitățile de învățământ din județul Botoșani vor fi închise. 
ar asta din cauza numeroaselor drumuri care sunt impracticabile. Hotărârea CJSU este valabilă atât pentru unitățile de învățământ din municipiu cât și pentru cele din județ. 
Ulterior elevii vor intra în vacanța premergătoare sărbătorilor pascale. Şcolile din judeţul Botoșani vor fi închise, astăzi, din pricina ninsorii și viscolului. Prin urmare, cursurile susţinute în toate unitățile de învățământ preuniversitar vor fi suspendate. Astfel, elevii vor intra mai repede cu o zi în vacanţă şi se vor întoarce la şcoală miercuri, 19 aprilie, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei. 
În condiţiile în care ninsorile au făcut prăpăd în zona Moldovei, directorii unităților de învățământ din judeţ au fost anunţaţi de faptul că din 6 aprilie, cursurile vor fi suspendate. 
”Având în vedere cantitățile importante de zăpadă căzute în județul Iași, precum și faptul că județul nostru se află sub avertizare Cod Portocaliu de ninsori abundente și viscol, membrii CJSU Botoșani au votat, în unanimitate, ca în toate unitățile de învățământul preuniversitar din județ să fie suspendate cursurile în ziua de joi, 6 aprilie.”

Niciun comentariu: