marți, 11 iunie 2024

Programe de” Ziua Eroilor”

 

Ministerul Educației a transmis luni, 10 iunie, o notă către inspectoratele școlare prin care școlile din țară trebuie să organizeze programe dedicate Zilei Eroilor începând de mâine, 11 iunie, până pe 13 iunie. Guvernul a decis joi, prin HG 599/06.06.2024, ca anul acesta, Ziua Eroilor să fie marcată prin ceremonii în data de 13 iunie.
 Printre recomandările Guvernului pentru elevi și studenți: să participe la ceremonii de comemorare și să țină un moment de reculegere, joi, la ora 12 fix. Amintim, duminică s-au organizat în școli alegeri locale și europarlamentare, iar luni, 10 iunie, multe școli au avut program modificat sau nu s-au făcut deloc cursuri fizic din cauza organizării. 
Școlile din Botoșani vor trebui să organizeze în aceste zile activități dedicate Zilei Eroilor. 
Ministerul Educației a transmis, luni, o notă în acest sens către toate inspectoratele școlare din țară. Hotărârea Ministerului Educației prevede organizarea de activități dedicate Zilei Eroilor, începând de astăzi, 11 iunie, până pe 13 iunie, când este celebrată această zi. Mai mult decât atât, elevii și studenții trebuie să țină și un moment de reculegere, joi, la ora 12:00. Ziua Eroilor se marchează în România, dar data nu este fixă, deoarece este legată de Rusalii și Paște. (Sursa: edupedu.ro)

Niciun comentariu: