joi, 27 noiembrie 2008

Jurnal de campanie (electorală)# Cert:prezenţa la vot la alegerile de Duminică va fi sub 50%, atunci punctul critic al democraţiei va fi fost atins. După aceea, orice va fi posibil!


# Partidele au făcut ce ştiau mai bine: au improvizat, au amestecat pretenţiile ideologice cu cele personale, au preferat arenele urbane în defavoarea celor rurale.

# Electoratul rămâne indecis, dar vulnerabil la criză, şi a preferat să se orienteze către partidul care pare mai sigur ataşat unei viziuni sociale.

# Sunt în căutarea unui candidat care să se bată pentru o lege. Opţiunile mele pentru a vota sunt reduse drastic de calitatea candidaţilor. Rău de tot!

# Mă întâlnesc cu ei ( candidaţii) peste tot prin sat, la una mică, la taclale, le spun ofurile mele şi ei au întotdeauna pentru mine gândurile cele mai bune şi cuvintele cele mai frumoase. Mă vizitează şi acasă, îi vizitez şi eu, îmi trimit scrisori, mă sună la telefon, îmi oferă cadouri, obiecte nu foarte scumpe, dar care fac şi mai frumoasă o prietenie adevărată.

# Asta visez în fiecare noapte!

Un comentariu:

3Minator spunea...

Dream on...
Toţi am vrea aşa ceva - încă eu aş renunţa la cadouri pentru o prezenţă ceva mai deasă în ŞParlament :)