luni, 27 decembrie 2010

Spectacol de Sărbători de iarnă!


Pe scena amenajată în curtea şcolii Mileanca formaţia "Lăstăreii" alcătuită din elevi şi foşti elevi ai şcolii a încheiat suita de spectacole tradiţionale de iarnă. Au încântat auditoriul, pe o ninsoare magică, colindele, jocul de măşti, dansurile şi urăturile interpretate cu talent si suflet de micii interpreţi.
Puţinii spectatori nu au avut ce regreta, mai ales că decorul hibernal a contribuit din plin la atmosfera feerică a spectacolului.
Acţiunea de astăzi a încheiat prezenţa remarcabilă a formaţiei juvenile de dansuri populare a comunei în care sufletul şi inima o constituie primarul Ioan Ursachi.
Numeroasele premii obţinute la diferite concursuri au îmbogăţit prestigiul şi recunoaşterea formaţiei de dansuri LĂSTĂREII din Mileanca.
Spectacolul de astăzi a constat şi o nouă manieră în care organizatorii ( Primăria şi Şcoala Mileanca) au decis să promoveze acest eveniment artistic ( îndrumătoare prof. Nicoleta Ştefănucă): dorinţa tinerilor de a continua tradiţia artistică populară de calitate!








Niciun comentariu: