sâmbătă, 9 aprilie 2011

Ne așteaptă zile... înghețate!


La noapte
Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in nordul, centrul si estul teritoriului unde pe arii restranse va ploua slab, iar in zona montana precipitatiile vor fi mai ales sub forma de lapovita si ninsoare.
Vantul va sufla moderat, cu intensificari locale in Transilvania, Moldova si Dobrogea, in timp ce la munte va fi tare. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 0 si 7 grade, posibil mai scazute in depresiuni.
DUMINICA, 10 APRILIE
Vremea va fi mai rece decat in mod normal pentru aceasta data. Cerul va fi temporar noros si va ploua slab, indeosebi ziua, in nordul, centrul si estul tarii si izolat in rest. La munte, dar trecator si in estul Transilvaniei si in nordul Moldovei, precipitatiile vor fi mixte.
Vantul va sufla moderat si cu intensificari locale, mai ales pe parcursul zilei. Temperaturile maxime se vor incadra intre 6 si 16 grade, iar cele minime intre -2 si 4 grade, usor mai coborate in depresiuni.
Presiunea atmosferica va creste usor in a doua parte a intervalului.
LUNI, 11 APRILIE
Vremea se va mentine mai rece decat in mod normal la aceasta data. Cerul va avea innorari temporare si se vor semnala ploi slabe, ziua local in jumatatea estica a tarii si izolat in rest, iar spre sfarsitul intervalului in nord-vest. In zona de munte precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare.
Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari in regiunile estice si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 7 si 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -2 si 4 grade. Presiunea atmosferica va continua sa creasca usor.
MARTI, 12 APRILIE
Valorile termice vor creste usor fata de intervalul anterior si se vor apropia de cele normale ale perioadei. Cerul va fi mai mult noros in vestul, centrul si nordul tarii unde temporar va ploua, iar in zona montana inalta vor mai fi si lapovite sau ninsori. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare.
Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari la munte si izolat in rest. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 8 si 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 0 si 8 grade.
MIERCURI, 13 APRILIE
Cerul va fi mai mult noros si va ploua in majoritatea zonelor tarii. Vantul va sufla moderat, cu intensificari locale. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 8 si 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 0 si 8 grade.

Niciun comentariu: