joi, 8 decembrie 2011

Pensiile... achitate cu două zile mai repede!

Oficiul Judeţean de Poştă va distribui pensiile mai devreme cu două zile, datorită faptului că se apropie sărbătorile de iarnă.
Astfel, poştaşii vor aduce pensiile beneficiarilor la domiciliu începând cu data de 12 decembrie şi până pe 23 decembrie.
De asemenea, până pe data de 29 decembrie, titularii de drepturi avizaţi la domiciliu în vor putea ridica pensiile de la ghişeele subunităţilor poştale.
"Având în vedere perioada sărbătorilor de iarnă şi pentru a veni în sprijinul tuturor beneficiarilor de drepturi de protecţie socială din sistemul public de pensii, asigurări sociale de stat, IOVR, agricultori, pensii militare, Oficiul Judeţean de Poştă Botoșani va achita pensiile începând cu data de 12 decembrie în loc de 14 decembrie.
Ca noutate, în această lună taloanele de călătorie pe calea ferată vor fi ataşate doar la mandatele poştale de plată a drepturilor pentru beneficiarii Decretului 118/1990 şi Legii 689/2000, având culoarea verde, secţionate pe diagonală cu o dungă.
Celelate mandate de plată a dreturilor de asigurări sociale din sistemul public de pensii vor fi prezentate în luna decembrie fără taloane de călătorie CFR, urmând ca titularii de drepturi, dacă vor avea nelămuriri, să solicite informaţii de la Casa Judeţeană de Pensii", a declarat purtătorul de cuvânt.

Niciun comentariu: