marți, 20 martie 2012

Doar 25%!

Partidele politice, prin liderii acestora, se află în plin proces de selecţie a valorilor umane pentru a ieşi în faţa electoratului cu liste complete de consilieri. Aleşii locali milenceni aflaţi în activitate au dovedit de-a lungul celor 4 ani, sau nu au dovedit, faptul că pot susţine politic, prin capacitatea lor, solicitările partidului din care fac parte.
Majoritatea din cei pe care-i ştim nu se vor mai regăsi pe listele electorale.
Preşedintele PDL (încă?!) promite că în curând, posibil până la finele săptămânii acesteia, să fie făcute publice numele celor care vor fi pe lista PDL, pentru calitatea de consilier local și primar.
Doar 25 % dintre consilierii PDL se vor regăsi pe listele noi. În PDL Mileanca au venit valori noi, oameni care au o imagine bună în faţa cetăţenilor, din toate domeniile de activitate. Toţi aceştia se vor regăsi pe listele cu propunerile PDL pentru funcţia de consilier local.
Nimeni nu garantează acest lucru! Nimeni nu garantează nimic, o luptă electorală este o luptă electorală!
USL local tratează contracandidaţii cu respect, cu responsabilitate, nu neglijează pe nimeni, fiecare are importanţa sa socială, fiecare are un electorat mai mare sau mai mic şi a trata cu lipsă de respect un candidat, fie la funcţia de primar sau de consilier local, înseamnă a trata cu lipsă de respect o porţiune din electoratul milencean.
Este posibil să asistăm la rocade politice surprinzătoare în spațiul consiliului local.
Traseiștii politici vor renaște acum la sfârșit de mandat!
Deocamdată, totul se rezuma la o mare bârfă locală colorată politic!
Listele cu primarii și consilierii locali candidați se pritocesc pe undeva, în Botoșani, în cabinete parlamentare.
La sfârșitul lunii se va limpezi întreaga comunitate de argumentele puternice, bazate pe competenţe ale candidaților locali pentru următorul legislativ: cine are un electorat mai mare sau mai mic !?

Niciun comentariu: