luni, 24 septembrie 2012

„Bani de liceu”

Elevii milenceni din ciclul liceal de învăţământ mai au la dispoziţie o săptămână pentru a-şi depune dosarele pentru acordarea ajutorului guvernamental „Bani de liceu”.
 Elevii însă trebuie să îndeplinească nişte condiţii pentru a fi eligibili să primească ajutorul lunar de 180 de lei acordat prin programul „Bani de liceu”.
Depunerea dosarelor se face în liceele în care elevii învaţă până pe 1 octombrie.
Potrivit legii, solicitanţii acestei forme de sprijin financiar, acordată de stat, trebuie să facă dovada că provin dintr-o familie cu resurse financiare limitate, iar veniturile pe membru de familie nu depăşesc 150 lei lunar.
Autorităţile locale vor efectua anchete sociale pentru verificarea veridicităţii declaraţiilor de venit şi a celor referitoare la bunurile familiei, în cazul elevilor care solicită sprijin financiar.
După încheierea perioadei de depunere a dosarelor, între 1 octombrie şi 23 octombrie va avea loc efectuarea anchetelor sociale şi evaluarea eligibilităţii cererilor depuse, urmând ca apoi acestea să fie centralizate, iar pe 28 octombrie să fie afişate pe internet listele beneficiarilor.
Între 28 octombrie şi 2 noiembrie se vor depune eventualele contestaţii, care trebuie rezolvate până pe 6 noiembrie.

Niciun comentariu: