marți, 4 septembrie 2012

Ultima şansă!

Absolvenţii claselor a VIII-a, care nu au fost repartizaţi la liceu sau din diverse motive nu s-au înscris, mai au încă o şansă să devină liceeni, în cadrul celei de-a treia etape de repartizare, care va avea loc în zilele următoare.
 În liceele din judeţul nostru mai sunt libere 131 de locuri, la care se adaugă cele 10 de locuri disponibile în liceele vocaţionale.
Candidaţii care nu au participat până în prezent la nici o repartizare, pot completa fişele personale până mâine, inclusiv.
 Ieri, s-au înscris candidaţii care optează pentru locurile disponibile în liceele vocaţionale, iar astăzi şi mâine ei vor susţine probele de aptitudini, acestea fiind eliminatorii.
Potrivit calendarului, în data de 7 septembrie va avea loc repartizarea computerizată a candidaţilor, în cea de-a treia etapă a admiterii.
Tot pe 7 septembrie, vor fi afişate în unităţile de învăţământ gimnazial şi în centrul special de înscriere, listele cu absolvenţii repartizaţi în a treia etapă.
 Ulterior, fiecare unitate de învăţământul liceal de stat va afişa lista candidaţilor repartizaţi la instituţia în cauză, în a treia etapă.
Pe 10 septembrie, candidaţii repartizaţi vor trebui să îşi depună dosarele de înscriere, la liceele unde au fost admişi.
În caz contrar, nu vor fi declaraţi admişi la liceu.

Niciun comentariu: