marți, 9 septembrie 2014

Consfătuiri!

În săptămâna dinaintea începerii anului şcolar, toate cadrele didactice din judeţ sunt aşteptaţi să participe la consfătuirile anuale.
 Acestea sunt organizate pe discipline, cu participarea inspectorilor şcolari de specialitate şi pe zone de judeţ. Participarea este obligatorie.
Aceste întâlniri anuale au, de obicei, două părţi, o scurtă trecere în revistă a rezultatelor obţinute în decursul anului şcolar trecut la disciplina respectivă, urmată de prezentarea proiectelor şi a noutăţilor care vor fi aplicate în anul şcolar ce stă să înceapă.
 “Directivele” sunt aduse direct de la Ministerul Educaţiei, întrucât, înainte de a participa la întâlnirea cu colegii de disciplină din judeţ, fiecare inspector de specialitate a participat la întâlnirea cu omologii săi din fiecare judeţ şi cu inspectorul general din Ministerul Educaţiei.
Primii care vor afla noutăţile sunt învăţătorii, care au întâlniri pe 9, 10 şi 11 septembrie, în funcţie de zona judeţului, şi educatoarele, pe 10, 11 şi 12 septembrie.
 Întâlnirile se încheie cu angajaţii Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională, pe 25 septembrie, şi cu profesorii care predau la cluburile şi palatele copiilor, care au întâlnirea prevăzută în luna octombrie.

Niciun comentariu: