joi, 19 februarie 2015

Se va încălzi ușor!

Vremea se va încălzi uşor devenind normală din punct de vedere termic, cu precădere în regiunile extracarpatice şi în zona de munte, iar în cursul nopţii se va remarca o crestere semnificativă a temperaturilor şi în restul teritoriului, dar mai ales în centru.
Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 grade în depresiuni şi 9 grade în Oltenia, iar cele minime se vor încadra între -8 şi 0 grade.
Cerul va fi variabil în vest şi sud-vest şi mai mult noros în rest, dar în cursul zilei numai izola vor fi precipitaţii slabe, fulguieli sau lapoviţe.
 Noaptea, aria precipitaţiilor va fi în extindere uşoară în nordul, centrul, estul şi sud-estul teritoriului, unde local se vor semnala precipitaţii slabe mixte şi izolat se va forma polei.
 Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Moldova, Dobrogea, Bărăgan şi la munte, precum şi în sud-vestul Olteniei.
 În zonele joase, cu totul izolat, se va forma ceaţă.
 VINERI vremea va deveni uşor mai caldă decât în mod normal la această dată în jumătatea de vest a ţării, iar în rest va fi apropiată de normalul termic al acestei date.
 Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în cursul zilei în Maramureş, Transilvania, Moldova, Dobrogea şi jumătatea estică a Munteniei, unde pe arii restrânse vor cădea precipitaţii slabe, mixte şi izolat se va semnala polei.
Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe crestele montane şi pe litoral.
 Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 10 grade, iar cele minime se vor încadra între -8 grade în depresiuni şi 2 grade în Dealurile de Vest
. Dimineaţa şi noaptea, izolat în zonele joase va fi ceaţă.

Niciun comentariu: