marți, 3 martie 2015

Drepturi salariale

Cadrele didacice milencene vor primi înainte de Paşte şi înainte de vacanţa de vară, în avans, banii aferenţi drepturilor salariale câştigate în instanţă.
Primele două tranşe se plătesc la 1 martie, iar o a treia la 1 iunie.
 Urmează ca la 1 ianuarie 2016 să se achite ultima tranşă.
În total, fiecare profesor dinMileanca care mai are de luat bani, ar primi, în medie, circa 2.700 de lei. Cadrele didactice din județul Botoșani care şi-au câştigat în instanţă drepturile salariale tăiate, vor avea un Paşte îmbelşugat.
 Plăţile pentru 2016 se fac în avans.
 Cei 6.400 de angajaţi ai sistemului educaţional botoşănenan vor primi 22 de milioane de lei.
“Potrivit OUG 83 din 2014 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2015 plata sumelor prevăzute în hotărâri judecătoreşti se va efectua în mod eşalonat. Începând cu 1 martie se va plăti prima şi a doua tranşă, a treia tranşă începând cu 1 iunie şi a patra tranşă începând cu 1 februarie 2016. Având în vedere că Ministerul Finanţelor Publice a aprobat deja repartizarea sumelor defalcate din TVA pentru plata acestor drepturi rugăm autorităţile administraţiei publice locale să ia toate măsurile astfel încât să se plătească tuturor persoanelor care se află în ceastă situaţie. E o veste foarte bună pentru toţi colegii şi sper că e un mărţişor binevenit”, se comunică de la ISJ.

Niciun comentariu: