marți, 4 august 2015

Adeverințe pentru Măsura 215

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) eliberează adeverinţe pentru beneficiarii Măsurii 215 – “Plăţi privind bunăstarea animalelor” – pachet b – păsări, sesiunea I de depunere – anul III de angajament, care intenţionează să acceseze credite pentru finanţarea activităţilor curente de la băncile care au încheiat convenţii cu Agenţia. Fondul de Garantare a Creditului Rural şi Fondul Naţional de Garantare a Creditului pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii garantează creditele acordate de bănci fermierilor, în cadrul acestui tip de convenţie.
 Potrivit convenţiilor şi actelor adiţionale încheiate, la solicitarea scrisă a fermierului, APIA va elibera adeverinţe pentru beneficiarii Măsurii 215 prin care se confirmă faptul că solicitantul a depus, în perioada 16 octombrie – 15 noiembrie 2014, cerere de plată pentru măsura specificată.
 Suma înscrisă în adeverinţă reprezintă valoarea celor trei deconturi justificative depuse, din care va fi scăzută valoarea adeverinţelor emise anterior.
 Totodată, în adeverinţă se precizează dacă sancţiunile din anii de angajament au fost recuperate până la data emiterii prezentei adeverinţe.

Niciun comentariu: