marți, 13 decembrie 2022

E.ON explică!

 

E.ON Energie România a lansat platforma online „Stația de energie” (www.eon.ro/statie-energie), care urmărește să le explice consumatorilor de electricitate și gaze cum se calculează o factură, ce plătim și cui, de ce au crescut prețurile la energie, cum și de ce sunt plafonate, dar și cum putem economisi energie electrică. 
Răspunzând la astfel de întrebări, au transmis reprezentanții E.ON, consumatorii se vor putea orienta corect și vor putea să ia cele mai potrivite decizii, în concordanță de nevoile lor.
 „Inițiativa E.ON se adresează nevoii crescânde de informare a consumatorilor în ceea ce privește evoluțiile din piața energiei, prin abordarea și clarificarea celor mai importante subiecte ale momentului conturate cu ajutorul feedback-ului direct primit din partea clienților.
 De ce au crescut prețurile la energie, cum și de ce sunt plafonate, cum poți deveni prosumator, dar și cum poți face economii reale pentru a avea facturi mai mici?
 Acestea sunt doar câteva dintre întrebările care își găsesc răspuns în prin articole dedicate”, explică reprezentanții companiei.

Niciun comentariu: