marți, 1 martie 2011

Așteptând primăvara...

În cadrul parteneriatului cu Grădinița Scutari, în data de 28 februarie 2011, grupa “Prichindeii” - educatoare Laura Pălăduță și Ionela Vreme, au desfăşurat o activitate practică de confecţionare de mărţişoare prin diferite tehnici de lucru: şnuruire şi înnodare, modelajul plastilinei, pictură, origami şi aplicaţie prin lipire.
Copiii au cooperat şi au realizat în echipă diverse mărţişoare, prin care au marcat un început de primăvară dorit de noi toți, în final organizând şi o expoziţie comună cu lucrările obținute.
Spre finalul activității , s-a discutat despre semnificația zilei de 1 Martie care ne readuce speranța, optimismul, credința în mai bine dar și despre viața și opera lui Ion Creangă, reflectate în mici desene reprezentative.

2 comentarii:

Unknown spunea...

sunt denisa copila al lui gora viorel nascut in mileanca si imi place mult cand vad poze si filmari de la mileanca simt cas la mileanca si de boboteaza am vazuto pe bunica mea in poze si filme pe INFOMILEANCA.RO

Unknown spunea...

sunt denisa fica lui gora viorel sa nascut la mileanca apreciez ce faceti la boboteaza am vazuto pe bunica mea in poze si filmari si cand vad poze si filmari pe infomileanca.ro simt ca sunt la mileanca acasa la bunica mea