luni, 3 octombrie 2011

"Decada balneară şi "O săptămână de refacere" !

Milencenii au la dispoziţie două noi programe turistice, la preţuri foarte avantajoase!
Recent, au fost lansate programele speciale "Decada balneară" şi "O săptămână de refacere în staţiunile balneare", care se derulează până la începutul lunii decembrie.
Programele includ pachete turistice de 6 - 9 nopţi de cazare, la hoteluri clasificate la două şi trei stele, la tarife cuprinse între 270 şi 750 lei de persoană pe sejur.
Programele sunt dedicate menţinerii şi refacerii stării de sănătate într-un cadru natural adecvat, cu factori naturali de cură, cu programe pentru destindere şi cunoaştere.
Programul "Decada balneară" include nouă nopţi de cazare cu pensiune completă, la preţuri de 650 lei de persoană, cu cazare la hotel de două stele şi de 750 lei pentru serviciile de cazare şi masă la unităţile hoteliere de trei stele.
Pachetul mai cuprinde două proceduri pe zi şi o consultaţie medicală (minimum şapte proceduri pe perioada sejurului).
Programul "O săptămână de refacere în staţiunile balneare" cuprinde un pachet de servicii de şase nopţi de cazare, cu mic dejun, două şedinte de tratament pe zi şi o consultaţie medicală.
Tarifele oscilează în funcţie de categoria hotelieră, astfel: pentru cazarea la hoteluri de două stele, tariful este de 270 lei de persoană, 330 lei pentru cele de trei stele, varianta cu demipensiune costă 430 lei de persoană la hoteluri de două stele, iar varianta cu demipensiune la hotelurile de trei stele ajunge la 490 lei de persoană.

Niciun comentariu: