miercuri, 25 ianuarie 2012

Înscrierea în clasa pregătitoare

Inscrierea in clasa pregatitoare si in clasa I se face in etape succesive, dupa cum urmeaza:
Etapa 1 (5-16 martie 2012) - vor fi inscrisi copiii care solicita inscrierea la scoala de circumscriptie.
Etapa 2 (20-27 martie 2012) - vor fi inscrisi copiii care solicita inscrierea la o alta unitate scolara decat scoala de circumscriptie, pe locurile ramase libere dupa repartizarea copiilor din circumscriptia scolara a unitatii de invatamant solicitate, in prima etapa.
Etapa 3 (23-25 aprilie 2012) - sunt inscrisi copiii care au solicitat inscrierea la o alta scoala decat scoala de circumscriptie, dar nu au fost inmatriculati, din lipsa de locuri sau cei care nu au participat la nicio etapa de inscriere si, in aceasta etapa, solicita inscrierea la scoala de circumscriptie.
Etapa 4 (2-9 mai 2012) - este asigurata inscrierea copiilor care nu au participat la etapele anterioare sau nu au fost inmatriculati, din diferite motive.
Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) va tipări o broşură cu toate prevederile legale privind înscrierea elevilor în clasa pregătitoare.
Broşura va fi distribuită în cel mai scurt timp în toate şcolile din judeţ şi va fi împărţită apoi părinţilor care solicită informaţii referitoare la înfiinţarea şi funcţionarea claselor pregătitoare începând cu anul şcolar viitor.

Niciun comentariu: