luni, 17 septembrie 2012

Fără lapte, corn și mere!

Fara lapte sau corn in prima zi de scoala a elevilor botosaneni, acest fapt din cauza licitatiei ce a suferit intarzieri.
Vestile pentru elevii milenceni nu sunt imbucuratoare, pentru ca nici in urmatoarele zile scolarii nu se vor bucura de acest supliment alimentar.
 Contestatia depusa de firma suceveana Dorna a dat peste cap buna desfasurare a lucrurilor. Contestatia nu a fost acceptata, iar in momentul in care s-a dat drumul la licitatie, firmele care s-au inscris pentru distribuirea laptelui in scoli au fost descalificate, intrucat nu au indeplinit cerintele puse de Consiliul Judetean.
Cornul va fi distribuit elevilor si in acest an de firmele Lival, Spicul Dorohoi si Casa Painii. Licitatia la lapte va fi reluata.
 La nivelul invatamantului milencean vor fi distribuite 267 pachete cu lapte si corn.
Consiliul Judetean Botosani a mai hoărât, ca alături de programul lapte si corn, elevii din judet sa mai beneficieze si de mere.
Pentru acest program, institutia va aloca pentru anul scolar in curs, suma de un milion de lei, respectiv 1.046.267 lei.
 Astfel, în data de 29 octombrie a acestui an, la Consiliu Judetean se va demara licitatie, pentru ca o firma sa fie desemnata castigatoare in acest sens.

Niciun comentariu: