joi, 13 februarie 2014

Top 10 filme de văzut in doi, de Ziua Îndrăgostiților!

O metoda perfecta de a petrece Ziua Indragostitilor poate fi o vizionare de filme acasa, dupa ce ai facut “desfasuratorul” serii, alegand cateva filme numai bune de vazut in doi.
 Iar Titanicul nici macar nu trebuie sa se regaseasca printre acestea.
 ContactMusic iti da cu totul altfel de sugestii.
Una este “Silver Linings Playbook”, film pentru care Jennifer Lawrence a luat Oscarul. Au si femeile ce vedea: pe Bradley Cooper!
 “What’s Eating Gilbert Grape” este o alta sugestie, care ii aduce la pachet pe Johnny Depp si pe Leonardo DiCaprio, ambii mult mai tineri, filmul fiind de la inceputul anilor ’90. Bonusul e Juilette Lewis.
 Daca n-ai vazut “Lost in Translation”, ar fi cazul sa-ti gasesti timp. Ii vei vedea in film pe Scarlett Johansson, care abia a absolvit facultatea, si pe Bill Murray.
 “Submarine”, o alegere usor intunecata si “minunat de sarcastica”, atipica mai ales pentru o astfel de zi, poate fi perfecta daca sunteti un cuplu mai putin conventional.
 Daca preferi sa-l vezi pe Jack Nicholson intr-o astfel de zi, asaza-te pe spate si priveste “As Good As It Gets”. Amuzant, dar si romantic, intr-un mod ciudat, filmul te va face sa-l iubesti pe personajul principal. Totul din “vina” lui Nicholson.
 Mickey Rourke, invitatul vostru de Valentine’s Day? De ce nu? Poate ca “The Wrestler” nu e alegerea perfecta pentru un film de vazut in doi, intr-o astfel de zi, dar cu siguranta e o pelicula ce va starni emotii. Multi spun ca e printre cele mai bune roluri pe care le face actorul. In plus, in film apar si Marisa Tomei sau Rachael Wood.
 Nu te-ai plictisit de Johnny Depp? Atunci incearca si “Edward Scissorhands”, in care joaca si Tim Burton. Inainte de “Fifty Shades of Grey” a fost “Secretary”.
Ii vei vedea pe Maggie Gyllenhaal si pe James Spader jucandu-si exemplar rolurile.
“Arsenic and Old Lace” e filmul recomandat daca preferi rasul in locul romantismului si-ti plac filmele anilor ’30 – ’40.
 Daca vrei sa vezi un film cu adolescenti, insa nu le suporti pe cele mai multe dintre ele, “Heathers” ar putea sa-ti fie pe plac. E o comedie neagra de la sfarsitul anilor ’80, cu frumoasa Winnona Ryder si Christian Slater.

Niciun comentariu: