luni, 1 septembrie 2014

Vremea în următoarele două săptămâni

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei temperaturilor şi a precipitaţiilor pentru intervalul 1 - 14 septembrie, pentru toate regiunile din ţară, respectiv Banat, Crişana, Transilvania, Maramureş, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia şi la munte, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.
 Iată, mai jos, cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, potrivit estimărilor meteorologilor.
Moldova
 Media maximelor termice va fi de 26-27 de grade între 1 şi 4 septembrie, apoi temperaturile vor scădea spre valori medii de 24-25 de grade între 5 şi 9 septembrie.
 În ultimele zile ale intervalului de prognoză, tendinţa de răcire va continua şi, după 11 septembrie, maximele diurne nu vor mai depăşi, în medie, 22 de grade Celsius.
Temperaturile minime vor avea valori medii de 13 grade la începutul intervalului, apoi vor marca o creştere spre 15 grade pe 3 şi 4 septembrie, pentru ca între 5 şi 11 septembrie să revină la valori de 12-13 grade.
 Iar spre finalul celor două săptămânî de prognoză valorile nocturne vor coborî spre o medie termică de aproximativ 10 grade.
 Probabilitatea de ploaie va fi local mai ridicată pe data de 3 septembrie şi, din nou, după 9 septembrie.
 În restul intervalului de prognoză doar cu totul izolat vor fi condiţii să plouă slab.

Niciun comentariu: