vineri, 12 decembrie 2014

Daruri de Crăciun!

Clipe emoționante astăzi, 12 decembrie, la Școala Gimnazială nr.1 Mileanca.
 Mos Crăciun a ajuns si la școlarii de aici, astfel încât au primit daruri.
 Cei prezenti s-au bucurat pentru ca nu au fost uitati si au multumit pentru cadouri.
 Pentru cei mai mulţi copii, Crăciunul este sărbătoarea darurilor, prilejul în care o parte din dorinţele lor se transformă în realitate.
Pentru a primi aceste daruri mult aşteptate, ei trebuie să recite poezii lui Moş Crăciun sau să cânte colinde.
 O condiţie foarte importantă pentru a primi darurile de la Moş Crăciun este ca în timpul anului copiii să fi fost foarte cuminţi şi să-şi fi ascultat părinţii.
 Chiar dacă nu se întâmplă întotdeauna aşa, Moşul mai închide ochii, dar vrea promisiuni solemne că de acum înainte cel care a făcut năzbâtii va fi cuminte ca un îngeraş.
Cei peste 100 de copii cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani de la Școala Mileanca, au primit CADOURI si multe dulciuri, iar, la randul lor, in semn de multumire, au susținut programe artistice, cu recitaluri muzicale, poezie si multe colinde.
 Valoarea acestor daruri se ridică la peste 10.000 de lei și este contribuția familiei Ovidiu Jitaru (foto), ai căror părinți, Nicolae și Maria, au fost multe decenii dascălii acestei școli.
Este al patrulea Decembrie în care aceste cadouri de Crăciun continuă să le aducă zâmbetele pe chipuri si bucuria in suflete școlarilor din Mileanca!

Niciun comentariu: