vineri, 17 iulie 2015

Ce vom citi!

High-class Bun venit in Upper East Side, New York, unde noi locuim in apartamente decandente, vile luxoase si, pe timpul verii, in case fabuloase pe plaja!
 Intra in universul Gossip Girl - unde sandalele sunt aduse cu avionul din Spania, rochiile din bumbac sunt facute pe comanda, iar gelozia si tradarea sunt cele mai cool accesorii de vara.
E timpul sa-ti prinzi parul intr-o coada salbatica si sa te imbraci indraznet - pornim spre Hamptons! Serena si Blair sunt acum muzele unui designer faimos, care se intampla sa fie vecin cu Nate in Hamptons... Si oare ce se aude despre aventurile Vanessei la surfing? Cine urmeaza, Dan?! Niciodata sa nu spui "niciodata"...
 Cecily Von Ziegesar - Gossip Girl. Cum as putea sa te mint? (Nemira, 272 pag., 24,90 lei)
 Surprize Cowboy, stripperi, magicieni, hamali, soferi de autobuz, patroni de bar perversi, neveste perfecte?
 Elizabeth Gilbert recreeaza o lume diversa, cruda si adevarata.
 "Pelerinii" din povestirile ei cauta adevarul despre ei insisi: in Minnesota, Wyoming,
Texas, New York, pe malul oceanului sau in orasele anonime.
 Iar cautarea ii imbogateste si-i deschide spre cei din jur.
Viata in miscare, surprinsa fara menajamente, dar cu o mare compasiune, tandrete si dragoste de oameni.
 Elizabeth Gilbert: Pelerinii (Editura Humanitas, 224 pag, 25 lei)



 Dorinta Elliott este un chirurg de succes din San Francisco, in varsta de saizeci de ani, a carui viata este luminata de fiica lui, Angie.
 Fericirea lui ar fi fost deplina daca Ilena, femeia de care a fost indragostit, n-ar fi murit, in urma cu treizeci de ani.
 Aflat in Cambodgia intr-o misiune umanitara, este intrebat de un batran localnic: "Daca ai vrea sa ti se implineasca o singura dorinta care ar fi aceea"?
 Pentru Elliot raspunsul este simplu: sa dea timpul in urma cu treizeci de ani pentru a incerca sa impiedice moartea Ilenei.
 Guillaume Musso: Vei fi acolo (Editura ALL, 288 pag., 24,90 lei)



Niciun comentariu: